Engellilik ve İstihdam Paneli

09 Mayıs 2024 Perşembe

Engellilik ve İstihdam Paneli
Giresun Üniversitesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında "Engellilik ve İstihdam" konulu panele ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Engelsiz Üniversite Birimi, Engelsiz Yaşam Topluluğu ve Giresun Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenecek olan panel, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü, 14:00-15:00 saatleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Mevlana Celaleddin-i Rumi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Engelli bireylerin iş hayatına katılımı, işverenlerin engelli çalışanlara yaklaşımı ve engellilik konusundaki farkındalığın artırılması gibi konuların ele alınacağı panelde, Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Atbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanı Sosyolog Merve Beşikçi, Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Dr. Yasemin Ertuğrul ve Dr. Halil İbrahim Çakır panelist olarak yer alacak.